2hand.

 
Igår var jag på Kupan 2hand här i Skara. Stod bland jeansen och tänkte att nej trots att de är hur många jeans som helst så ska jag kolla igenom för de kan faktiskt finnas ett par Levi's byxor där, tänkt och gjort. Jag hittade allt ett par Levi's jeans som var nästan de jag letade efter. Köpte med de hem för 35 kr och fick ett par snygga shorts till sommaren. Hur de ser ut på min kropp ska ni få se senare.
 
Love/e

Solen skiner, himlen är blå.

 
Det är så himla fint väder ute idag. Det blåser såklart lite grann men inte alls så kall vind så det blir jobbigt, utan snarare skönt.Ska tina bullar och sätta mig ute i solen och mumsa i mig dem faktiskt. Får ju passa på att njuta, vintern har varit alldeles för lång.

Love/e

Jobb dag och kväll.

 
Hej på er! I helgen har jag haft fullt upp med att jobba både dag och kväll. Ska även hoppa in och jobba nu ikväll så än blir det inte vila. Nu på förmiddagen har jag bakat en tårta som jag ska ta med till jobbet som tack för en 3 månaders lång praktik och tack för allting de har lärt mig. Det är även en i personalen som fyller år idag så jag tänkte slå två flugor i en smäll och åka dit lite tidigare än jag börjar för att se till så att hon får lite tårta också innan hon slutar för dagen.

Nu ska jag göra iorgning en kopp te att dricka innan jag åker. Vad det blir för smak återstår att se.

Love/e

7 april 2013.


En bulle, tack.

 
Såhär såg mitt hår ut igår, risigt efter att ha haft snurrbollar på natten.Men volym hade håret i vartfall.
Just nu ligger jag i sängen med datorn i knät nör jag egentligen borde sova, men inte lätt när man inte är trött. Är sugen på bulle med så det ska jag nog återgärda innan jag sluter ögonen för att sova.

Jag sänder också tusen tankar till en vän + familj.

Love/e

Dr denim.

 
Förra helgen när jag träffade Therése så kikade vi lite snabbt i affärer också. Jag fick med mig ett par nya Dr denim byxor, men denna gången tog jag modellen Plenty istället för Kissy, dessa är något högre i midjan, och lättare att ha istoppat när jag känner för det. Jag vet att dessa kommer användas lika flitigt som mina gamla Dr denim för de är ju så otroligt sköna att ha på sig.

Love/e