26 februari.

 
Lite bilder som togs i helgen får ni utav mig, kanske inte de roligaste men det är iaf något.
Idag har jag varit jättetrött trots att jag somnade innan nio igårkväll, men dagen gick igenom ändå.
Fick klart för mig med sommarjobb idag också vilket är så skönt, veta såhär pass tidigt på året att man har lyckats få ett. Imorgon ska jag nog köpa med mig en bukett tulpaner för att "fira" för mig själv att jag har det klart.

 
Love/e

Baka baka, liten kaka.



Har inprincip bakat hela dagen idag, började med att jag baka kolakakor/sirapslängder/vad det nu heter, sedan blev det även hallongrottor och havrekakor som sen fylldes med kola. När jag ändå var igång ville pappa att jag skulle baka bullar, så det blev även 100 bullar bakade. Nu är jag helt matt i kroppen och ska vila ordentligt ikväll med Simons armar omkring mig.

Love/e



Chokladpraliner och ros.

 
Mumsar just nu på dessa goa chokladpraliner som jag fick utav Simon på alla hjärtans dag i torsdags. Jag fick även rosen som är på översta bilden, tyvärr hade den hunnit bli ledsen redan dagen efter, men det gör mig ingenting, för jag är lika glad för det.
 
Love/e

Överraskningsfest för Ellinor.

 
I fredags var jag på överraskningsfest för min nyblivna 20åring. Det bjöds på god mat och efterrätt, även på tävlingar. En utav tävlingarna var bla att två i varje lag skulle svepa en öl så fort de bara kunde, en deltagare i taget, på nedre bilden ser ni taggade folk inför den tävlingen.
Nu ligger jag i min säng med feber, så typiskt att jag ska lyckas bli sjuk igen. Får hoppas att det går över snabbt.
 
Love/e

"I wish you every happines in your life."

 
Denna topp köpte jag även samma lördag som halsbandet. Den är ifrån märket Bondelid och jag fyndade den på MQs rea, jag är helt klart jättenöjd och jag kommer använda den flitigt.

Love/e

Grattis till blivande man och hustru.


Er resa börjar här och nu
Idag när ni blivit man och fru
En fantastisk färd ni framför er har
Tillsammans kan ni göra resan underbar
Visst kan det blåsa och storma ibland
Men tillsammans ror ni skutan iland
Fyll minnet med glädje och skratt
Stjärnor strålar för er inatt

Måste gratta min fina syster och hennes nyblivna man även här på bloggen på deras bröllopsdag. Istället för att något säga, gifte de sig idag i hemlighet. Efter 18 år som förlovade så vart det dags. Fotot är tagen dagen efter de bestämde sig för att förlova sig.

 

Love/e


Winter winds.

 
Tog med mig katten Rudolf och hunden Acke ut på lite fotografering förut, Acke njöt väl mest att det är precis lagom snö för honom att kunna springa runt i. Rudolf ville helst vara när mig mest hela tiden så han var ganska lätt att fota, så självklart blev det så att jag gjorde det. Går inte låta bli att knäppa kort på den sötnosen och ni är säkert trötta på kattbilder, men det struntar jag faktiskt i. I helgen har jag bara tagit det lugnt och nötat One tree hill, startade i fredags i mitten på säsong 3, har nu startat på säsong 5. Längtar tills jag kommer till de sista säsongerna för de har jag inte sett. Imorgon fortsätter praktiken och då är det en utav dem som fyller år, så då blir det nog lite födelsedagsfirande.
 
Love/e

Nytt halsband.

 
Här får ni se ett halsband jag kom hem med ifrån Skövde när jag och Matilda var där förra fredagen och jag klippte mig. Det kommer ifrån ur&penn och kostade mig endast 20 riksdaler, är nöjdnöjdnöjd!
 
Love/e

Muskelvarv.

 
Idag gick jag på ett pass med Matilda som heter muskelvarv, var rätt jobbigt så jag lär nog ha ordentligt med träningsvärk imorgon.
Skrev ju igår att jag skulle försöka fixa bilder på mitt nyklippta hår idag men det snöade så när jag kom hem ifrån praktiken så jag ville verkligen inte ställa mig ute och ta kort, och då jag inte har något bra ställe inne så kände jag att det kan vänta tills det är stilla i luften.

Love/e

Före bilder.

 
I fredags var jag och klippte mit hår så jag tänkte ge er lite förebilder innan jag ger er efterbilder.
Jag gjorde egentligen ingen större skillnad mer än att jag klippte bort att slitet vilket var en del. Men ni ska få se det ändå hade jag tänkt. Ska försöka ta lite bilder imorgon.

Hårinspiration.

 
Slänger upp några bilder på hårinspiration. Att något så enkelt som en halvlockig och slarvig hästsvans kan vara såpass fint.

Love/e