Tifa och Cid.


Vi har fått två små svarta liv här hemma, en pojke och en flicka. De är hur söta som helst och man kan inte låta bli att ta kort på dem. Tjejen Tifa är det på de två översta bilderna och pojken Cid är det på de två andra.
När man äter frukost i storarummet får man akta sig för då har man två små klättrandes på sig som försöker sno ens mat.

Love/e

Sommarkväll.


Bilderna är ifrån häromdagen då jag stannade till när jag åkte bil hem ifrån jobbet. Sommarkvällar är allt fina.

Love/e


Vi vill ha mat.


Nu har jag varit sjuk i 4 dagar, feber, halsont och hosta de 2 första sen halsont och hosta. Nu är det dumt att säga så när man jobbar istället för att gå i skolan, men varför ska sjuka alltid komma när man ledig?

Iaf så lagade jag god mat igår, oskalad färskpotatis skuren i delar med wookgrönsaker sen lite olja på det och in i ugnen, kött och beasås.

Love/e

Vi är pågång, vi är laddade.



Igårkväll var en fin kväll. Vi var ett ganska stort gäng hemma hos Jesper där vi grillade, drack lite och bada. Dock blev det inget drickande för mig för jag körde bil och jobbar idag. Men vad gör det, jag hade lika trevligt ändå!

Love/e

Röd som en kräfta.

 
Detta är vad jag bar igår i sommarvädret. Solade med Ellinor, var en jättebra stund. Brände mig som 17 på ryggen såklart, men de ser ni väl på långe vägar.
Snart ska jag hämta upp den bruttan igen så ska vi åka ut till Åsarp för grill med vänner.

Love/e
 

Emma T.

 
Igår efter jobbet då jag hade handlat, ätit och duschat så tog jag cykeln till Emma. Det var en fin stund att få umgås med henne efter så lång tid!

Love/e

Eller är jag helt ute och cyklar?


Jag har skaffat mig en cykel. Den monterades hemma hos mamma och pappa och anlände hit igår då de hade möjlighet att ta hit den samtidigt som jag och Simon hade kalas för oss. Dumt när man inte har drag på bilen.
Min älskade lilla Rudolf ville självklart vara med på premiärturen med den nya cykeln. Han kanske inte hoppa i korgen själv, men han tackade då inte nej när jag placerade honom där och började cykla, utan han la sig istället ner och njöt.

Love/e

Igår lös solen.



Igår var det så himla fint väder så dagens klädsel fick på kjol och linne, självklart solglajjor också. Kjolen är rätt ny och kommer ifrån ebay för 30 kr. Den är också rätt skrynklig som ni kan se, men de rätar ut sig. Nu ska jag hoppa in i duschen. Jobbar eftermiddagen idag, skönt med sovmorgon, det får jag även imorgon då det är eftermiddag som gäller så också.

Love/e