Gav pengar, fick detta.

 
 
Här har ni två toppar till utav de jag köpte i veckan, är jättenöjd. Ett åker nog på ikväll då jag tänkt lite utgång.
Tills dess ska jag dricka te, äta jordgubbar, åka till stan, fixa mig och förmodligen se en gnutta på tvn.

Love/e

För jag har bara, regn hos mig


Så tråkigt väder idag, Är en sån dag som man bara vill krypa ner under en film och se på tv hela dagen. Men istället ska jag åka och jobba om ett tag. Där har ni en ny tröja jag köpte igår förresten, måste ju inviga den dagen efter såklart!

Love/e
 

Blommor

 
Måste ju visa den fina blombuketten Simon gav till mig när han väckte mig mitt i natten på min födelsedag. Har ju iaf världens finaste pojkvän. Så stora fina rosor också.

Har förresten mer nytt att visa er, får se när de dyker upp här.

Love/e
 

Nya klädesplagg


Två nya klädesplagg. En underbart skön kofta som man inte kan göra annat än att älska. Sedan ett enkelt linne ifrån Bikbok. I bakgrunden ser ni lastet som ska till tippen, är inte så fagert så ni kan ju undvika detta om ni vill :)

Love/e
 
 

Jordgubbstårta.

 
Hej hoppas eran midsommarafton var bra, det har min. När jag kom hem ifrån mamma och pappa så ställde jag mig och gjorde en jordgubbstårta. Den tog jag sedan med mig dit Simon var hos hans kompis. där grillade vi och badade tunna, åt tårta och spelade spel. Dock åkte vi hem tidigt för kl halv 5 steg Simon upp för att jobba och om cirkus 1 timme ska jag köra iväg till Skara för att jobba. Vi hörs nog senare!

Love/e
 

Ohana - betyder familj, familj betyder att ingen lämnas utanför

 
När jag var i Kalmar så passade jag på att tatuera mig. Tiden hade jag redan bokad innan jag åkte dit så det var bara att vänta som gällde.
Jag är supernöjd och just nu håller den på att läka jättefint. Ordet Ohana betyder som sagt familj som rubriken lyder för er som inte visste det och jag har fått det ifrån barnfilmen Lilo & Stitch. Inte nog med att det betyder en så viktig sak, de låter ju fint också.

Love/e
 

Bellas student

 
 
I ondags åkte jag till Kalmar för att fira min bästa väns student som skedde på torsdagen. Det var mysigt och se hennes glädje i ögonen.
Jag låter bilderna tala lite för sig själva men kan berätta att hon självklart skulle hissas på sin studentdag, detta ser ni på näst sista bilden.

Love/e

En kopp te på balkongen

 
Hej på er! Från det att vi hördes sist så har jag hunnit flytta hemifrån. Inte bara det heller, jag har hunnit bli sambo med min kära pojkvän. Självklart ska ni få se bilder när de är lite mer iordning än vad det är just nu. Väntar med spänning på gardiner som ska komma på måndag om de stämmer så det sägs. Nu ska jag åka till Skara, (för nej där bor jag icke kvar) och jobba inatt.

Love/e