Julklappar.


Utav min syster med familj fick jag en granne till min huslykta :D


Braun och jag är inte riktigt bästa vänner ännu men det kommer.


Ett par riktigt sköna byxor som är köpta i Thailand utav Sambons mamma och bror.

Nu kan jag äntligen baka här hemma utan att behöva så och knåda degen själv.

Finns flera julklappar som inte är med på bilden också så som strykbräda, ungsformar, underkläder, bräda att ha datorn på och lite annat.

Love/e

Julafton.


 
Tyvärr togs det inte många bilder på julafton men vi började med att äta risgrynsgröt här hemma tidigt på morgonen som sedan övergick till att öppna julklappar. När klapparna var öppna var det dags att göra sig redo för att åka till Skara till mina föräldrar där det skars upp korv, stektes köttbullar och prinskorv och fixade lite annat smått in i det sista. Efter Kalle Anka och paketöppning åkte jag och Simon vidare till hans pappa där det blev besök utav tomten. Är nöjd med våran första julafton tillsammans och otroligt skönt att vi gjorde allt på en och samma dag även om det var lite åkande.

Love/e

 

Dagen före dopparedagen


Vi har nu nått fram till dagen före dopparedagen, klapparna är klappade och klara och ligger under granen. Men denna dag är inte direkt lugn, jag ska spendera förmiddagen nere i tvättstugan och kvällen på jobbet. Sedan ska jag krypa ner under täcket för att somna och vakna upp på julaftonsmorgon som en liten flicka.

Love/e

Ännu mer julskinka


Igår lagades de mer skinka då den innan var så liten så den räckte ju ingenstans. Simon var lycklig över detta precis som jag. Kvällsmackan med nygjord julskinka är ju den godaste kvällsmackan.

Love/e
 

Julförberedelser.


Igårkväll tog jag mig an att knyta de förbaskade snörena på julgranskulorna så det sen när det är dags att klä granen bara är att hänga i dem. Cid ville självklart hjälpa till.
Idag har jag varit hemma hos en klasskompis och pluggat, när jag var påväg hem vart jag så sugen på julskinka så jag köpte en som sedan placerades i ugnen ett tag, sedan var det bara att hugga in. Så jag har nu gjort min första julskinka och jag kan medela att den blev god.

Love/e

Nionde december tvåtusentretton.


Hej fina! Hoppas ni har det bra denna måndag, går in i vecka 50 vilket betyder att snart är det jul och snart är året slut. Har även bokat en klipptid för att klippa av mig frippan, blir nog kalas. Men är faktiskt lite nervös då jag inte klippt mig sen 2010 mer än att toppa då. Vem vet, jag kanske går därifrån gråtandes men de växer ju alltid ut, eller hur?

Love/e

Hur bra som helst.


Bara se hur bra det blev med tavelhyllan vi satte upp igår, kan säga också att det vart betydligt lättare när vi lånade ett vattenpass utav grannen haha.

Love/e

Tydligen vinter nu.



La oss igår med lite vitt på marken och vaknade upp till mer än lite kan man säga. Katterna har varit ute och lekt på balkongen, jag och sambon packade på oss kläder för att ta oss till affären för att handla de viktigaste ( känns fortfarande konstigt att säga sambo. ) Kaffet är uppdrucket och snart ska vi borra upp en tavelhylla ovanför sängen.

Love/e

Mys i soffan med min tös.


Myser med min fina tjej här hemma och snart ska vi sätta oss bänkade framför en film här hemma. Tänkte att vi skulle höras imorgon igen, morsning tills dess.

Love/e

Första advent.


Idag är det den första advent i lägenheten för första gången. Självklart har det införskaffats fyra ljus för att fira detta. Nu hoppas jag bara på att mossa får vara ifred ifrån katterna. Igår köpte jag även en plastgran som ska få kläs och lysa någon dag innan jul, hoppas att även den får vara ifred. Några kristallkulor kan man i vart fall inte ha.
Häromdagen pratade jag med mamma om att min brors fru som är danska självklart vill ha levande ljus i granen för de har man fortfarande i Danmark, är det någon av er som också har det? Ska man ha det får man iaf inte ha djur eller vilda barn i närheten, eller vilda vuxna heller för den delen.

/erika