Påskafton

 
Bilder från påskafton som vi spenderade hos min mamma och pappa. Min bror och hans fru hade gjort så himla fina ledtrådar till en skatt till vårt syskonbarn, skatten bestod utav godis såklart.

Love/e
 

Kyckling med stekt ris.


För några dagar sedan så visste vi inte riktigt vad vi skulle äta här hemma, vi hade kyckling i frysen så vi tänkte att vi använder det. Till detta brukar jag annars göra klyftpotatis och kall sås, men kände för att variera lite, curry var jag inte alls sugen på. Så jag slängde bara ihop något.
Kokade ris som åkte ner i oljan i stekpannan tillsammans med wokgrönsaker + ärtor som också låg i frysen, i detta så åkte lite soya och fisksås ner, klart! Hur enkelt som helst, och hur gått som helst.

Love/e

Vårdklocka

 
Fick för ett tag sedan hem 3 stycken klockor jag köpte hem ifrån ebay för nästan inga pengar alls. Dessa är så smarta att ha när man jobbar så som jag, inom vården. De kommer bli väl använda.

Love/e
 

Påskris.

 
Pyntade faktiskt med påskris här om dagen, tog beslutet att ha vatten vilket jag nu i efterhand ångrar. För efter ett tag var vattnet utspritt på golvet och ni vet ju när man endast har lite vatten, som på golvet blir lika mycket som en simbassäng fyller.
Katterna vaknade ju till efter ett tag såklart... och busen cid kunde ju inte låta äggen vara, men de skiter jag i för de ska vara kvar tills påsken är över, men utan vatten.

Love/e


Nybygge.


Förra helgen byggde vi golv och nät på balkongen så att katterna kan gå lösa där ute. Fick hjälp utav min pappa och min syster med familj, mest hennes man ;) vilket jag är otroligt tacksam för. Nu kan katterna också njuta av vara på balkongen, bäst blir det nog i sommar.
Men än är jag inte nöjd, är lite småpiff för att göra den riktigt fin, men det får bli när det blir något varmare ändå.

Love/e