Bakar bröd.


Här om dagen bakade jag bröd, köpte sån bladning med mjöl isf så det bara är att tillsätta vatten. Det gick snabbt och smidigt och var även gott. Ska försöka mig på att baka frallor med vallmofrön på någon gång.
Ni får även se en bild på mina nya växter jag fick av min fina vän Therése som inflyttningspresent. Skönt att ha lite grönt i lägenheten, även om de står i datorrummet tillfälligt då katterna inte ska kunna komma åt dom, växter är tydligen gott. De får istället komma ut i resten av lägenheten när katterna har mognat en aning och kan lämna växter ifred så man slipper dras med låtsasblommor (som knappt dom klarar sig).

Love/e

Bröllopsfesten.


Efter själva vigseln blev det bröllops"fest". Det var trevligt och serverades god mat, i mängder.
Låter bilderna tala lite för sig själva.

Love/e
 

Bröllop.

 
I söndagskväll kommer jag hem ifrån Danmark där helgen spenderas, då min bror gifte sig. Ont i både arsle och rygg hade man efter 7 timmar i bil. Men bröllopet var fint och efter cermonin fick vi god mat.

Love/e
 

En vardagsdag.


Idag har jag lagat fläsklägg och morotsmos till middag och de är ju så jäkla gott. Nu ska jag ta mig ett röj här i lägenheten så det iaf ser någorlunda ut. Imorgonbitti ska jag iväg till skolan och försöka få lite etik gjort, sen ska jag vidare till min praktikplats för första gången.

Igår råkade jag också göra något med mina kodmallar, har väl lyckats få det rätt likt sen innan men något jag inte får till är att headern inte har transparent bakgrund när man trycker sig in i kategorier/inlägg osv. Någon som har ett hum om hur man kan fixa det får gärna hojta till.

Love/e