Namnskylt.

Hej alla! Jag läser ju till undersköterska och då måste man ju ha en fin namnskylt sen som säger detta. Så jag har beställt hem namnskylt från skyltmax gratis genom att bara blogga om deras hemsida som jag gör nu, hur bra?

Annars så försöker jag hitta annat att blogga om. Det kommer.

Love/e

Världens bästa vän.


I fredagskväll så kom min fina vän hit, som jag längtat. Vi bakade frallor som vi sedan fikade till gott te.
Tyvärr var hon tvungen att åka hem redan igår men nu har vi iaf träffats och hon har fått se vår lägenhet och kissarna.

Lite senare idag ska jag på stan på jakt efter en spegel. Har hemcompaniet och jysk som destination men tänkte även kika på Ö&B. Vill ha en stor spegel i hallen så man ser hela sig i, eftersom vi har en smal hall och man inte kan backa så långt från spegel så behöver den vara båda bred och lång. Den ska även bli helt rätt i proportion, så man ser ut som man faktiskt gör.


Love/e

Behöver lätta på trycket.



Behöver lätta på trycket ifrån mina mobilbilder. Som ni ser är de flesta på kissarna, men de är svårt att låta bli att ta kort när de är så otroligt söta.

Love/e

Mina favoritrecept.


Igår köpte jag en fin liten svart bok med blanka sidor. I den är det tänkt att jag ska skriva in mina favoritrecept så de blir enkelt att hitta dem. Bra att ha allt samlat istället för att lite är i en kokbok, lite i telefonen och andra i datorn. Kostade mig en femtiolapp på akedemibokhandeln. Det som är toppen med den också är att bladen inte är så fruktansvärt tunna som de kan vara ibland.

Love/e
 

Grovt bröd.


Bakade så gott grovt bröd för någon vecka sedan, hade ett recept som jag ändrade något och blev toppen! Det var första men inte sista gången jag provade på det.

Har städat ut julen här hemma också, detta enda som finns kvar är ett ljus i ljuslyktan som jag faktiskt tänkte ta vara på och elda upp.

Love/e

Nya mjukisbyxor.


Köpte dessa sköna mjukisbyxor på mellandagsrean, har haft på mig dem varenda dag sen dess då de är så sköna.
Nu har vi även börjat lite smått att plocka ner julpynt, iaf granen. Glittret är nere, kulorna och granen får packas ner imorgon när jag orkar gå ner i källaren för att hämta kartongerna. Funderar lite på ifall jag ska låta julstjärnorna och ljusttakarna stå lite till, iaf över helgen. Det återstår att se.

Love/e

Gott nytt år!


Igår på middagsmenyn stod det helstekt fläskfile, stekt potatis, kantarellsås och sallad.
På kvällen delade jag och Simon på oss och festade skilda vägar. Till 12slaget hade jag självklart tagit mig dit han var så vi fick vara med varandra när klockan slog över till det nya året.
Idag har vi käkat pizza som de flesta andra och sett på film. Hoppas ni hade det fint igår.

Love/e