Nya skor.


Fick för någon vecka sen hem mina skor som jag beställde via sportamore. Än så länge är jag nöjd, har dock bara hunnit använda de 2 gånger då jag gått och blivit sjuk självklart. Men är nog på bättringsvägen så snart ska de användas flitigt.

Love/e

Nudelwook


Detta blev det till mat hemma hos oss idag. Vanliga nudlar, olika grönsaker, fisksås, soya och lite annat. Nästa gång ska jag även ha i kyckling, för en nästa gång blir det.

Har även gjort fryst cheesecake nu, dock blev det ju mängder av smet så vi har att äta här kan jag säga. Är någon sugen på det så är ni välkomna att komma och äta ;).

Love/e

Träningskort och träningstights.

 
Igår köpte jag mig ett träningskort här i Falköping, nu jäklar.
Var även nere på stan idag för att kolla på skor då mina är något enormt utslitna. Dock hittade jag inga utan köpte istället ett par pigga och färgglada träningstights och beställde skor på internet, hoppas bara de passar nu!

Love/e

Weinerbröd.

 

Nu på morgonen så har jag tagit och bakat wienerbröd. Dock fuskade jag något och köpte färdig smördeg. Hade självklart blivit mycket godare om jag gjort från grunden men detta duger så bra detta med.

Ska strax fixa mig något för att sedan ge mig iväg till skolan för en lektion. Detta är sista veckan med dessa kurser sen börjar nya nästa vecka!!

Love/e