Dagens klädval.

 
Tänkte bara visa vad min kropp bär idag. Kan säga att det var skönt att få frisk luft, fast var ännu skönare när jag hade på mig jackan och inte tog dessa bilder.

Love/e

Saknar London ikväll.

 
Ikväll saknar jag London väldigt mycket faktiskt, vill utan tvekan dit igen och det ska jag också.

Love/e

Vårblommor.


Hej förlåt för min frånvaro, i helgen har pojkvännen vart hemma hos mig trots att jag snorade och hosta som en vulkan. Inte nog med det så råkade jag väl ut för vinterkräksjukan igår, vilket är så trist då jag måste vara hemma ifrån praktiken och det är så typiskt att jag ska få allt på en gång. Imorgon ska jag försöka ta mig till vårdcentralen och se om jag har bihålsinflamation. Men nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen så jag kan känna mig lite fräsch iaf. Sen gör även dessa fina tulpaner mig på bättre humör och jag känner litegrann att våren står bakom dörren. Hoppas ni mår bra.

Love/e

Häver i mig te.

 
Idag är min hals krasslig, eller den har varit ltie sisådär de senaste dagarna men nu känns det inte alls bra i den, så jag häver i mig te med honung och käkar halstabletter där emellan och hoppas på att det går över snart. Hoppas ni har det fint iaf.

Love/e

Riskakor.

 
Sitter just nu och gnager på lite ostriskakor såhär på kvällen, så himla gott. Idag har det varit roligt på jobbet, en av tanterna fyller nämligen 90 år idag och vi började hennes morgon med att komma in och sjunga till henne och hennes leende var så sött där i morgonmörkret. Nu på eftermiddagen när jag åkte hem skulle de bli tårtkalas för henne med släkt och vänner och jag hoppas hon fick det trevligt. Jag fick även äran att ha namnsdag på hennes födelsedag och det kommer jag nog minnas livet ut.

Love/e

Längtar efter sommaren.

 
Kollade förut på smhi hur kallt det ska bli imorgon, -14 grader skulle det bli klockan 13.00 enligt dom och det får en ju verkligen att längta till sommaren. Hoppas det går fort och att den dyker upp snart för nu har det varit vinter alldeles förlänge tycker jag. Men nu ska jag iaf sova. blir ju att gå upp tidigt imorgon också.

Love/e

Träning.



Idag var det dags att införskaffa sig ett gymkort, jag och Matilda körde ett form av danspass idag. På onsdag har vi som ni ser på nedersta bilden bokat in oss på ett centerpass. Får se om det är något att ha, idag var det iaf riktigt kul trots några felsteg.

Love/e


Vinterbilder.

 
Fotade vinter förut som återigen kommit hit, djuren var självklart med och kikade vad jag höll på med. Nu kom jag precis ut ur duschen och ska bege mig till mitt hjärta om ett tag och där hoppas jag det blir mängder med lostavsnitt men det återstår att se.

Love/e

Work hard.



Love/e

Praktik.

 
Här får ni en lite äldre bild mest för att jag inte hunnit ta några nya. Jag försov mig inte imorse trots att jag inte hann sova så mycket inatt, det har däremot resulterat till att jag gäspat några gånger idag. Nu är jag så trött så jag nästan kan somna ståendes. Allt har gått bra änsålänge på praktiken, praktiserar på ett äldreboende med äldre som har någon form av demens, vissa är klarare i huvudet än andra. Idag har jag ju mest varit med och kollat hur de jobbar och träffa de personer som bor där men självklart har jag även fått hjälpa till lite.
Men hopp i säng blir det nu för min del, hoppas ni haft en fin dag.

Love/e

Xoxo.

 
Idag har jag kollat på massa Gossip girl avsnitt som jag missat, för jag kände mig nästan tvungen att komma ikapp och se sista avsnittet på tvn ikväll. För det första hade jag ingen aning om att säsong 6 skulle vara den sista. För det andra, vilket slut. Man fick ju reda på vem gossip girl var och det var inte någon jag förväntade mig faktiskt.
Imorgon börjar jag även min praktik, redan klockan 7 börjar jag och jag är lite rädd att jag ska försova mig, men ska nog inte tänka på det förmycket för då lär jag väl göra det istället.
 
Love/e

I alla dess smaker.

 
I förrgår när jag skulle in på ica snabbt för att köpa te så ser jag att det var extrapris och kostade endast 10 kr styck. Självklart går jag in dagen efter och köper fyra paket till, så nu har jag 6 olika smaker här hemma som jag kan häva i mig.
Igårkväll hämtade vi upp Matilda i stan där vi köpte popcorn och cola, under kvällen förtärdes självklart dessa godsaker framför Sex and the city. Vi la oss väl lite för sent än vad som egentligen hade behövts då hon skulle upp för att jobba och för att jag inte skulle vända dygnet igen, men det gick allt bra ändå att komma upp och jag körde in till stan och släppte av henne vid sitt jobb.

Love/e

Frukost.



En liten frukost, havregryn med sirap och mjölk såklart. Har ni tips på annat gott man kan ha i så får ni gärna tipsa. Idag lyckades jag komma upp redan klockan 8, vilket känns skönt eftersom jag totalt vänt dygnet det senaste. Nu gäller det bara att jag håller på detta tills jag börjar praktisera för då blir det ännu tidigare på morgonen nämligen. Senare kommer Matilda hit och vi får väl se vad vi hittar på, men vi brukar ha kul vi.

Love/e

Min pärla.

 
Min bil som införskaffades i början av december som jag inte kunnat visa er tidigare men nu tog jag tag i kragen och passade på att ta några kort på den innan snön faller allt för tjock igen. Den har sina år på nacken och pappa kallar den fyra nyanser av rött, jag kallar den min pärla.

Love/e

En vilding.

Min goding var lite vild idag när jag kom hem och skulle leka under julgranen. Har nämligen sovit hos pojken inatt. Idag var vi även på stan för att hitta lite nödvändigheter både till han och mig. Det avslutades även med en god fika. Nu ska jag i säng för att lyckas vända på dygnet. Nästa vecka blir det nämligen praktik, hoppas bara jag hinner så jag kan börja redan på måndag. Men det återstår helt enkelt att se tills vidare.

Love/e

Min helg.


I helgen har jag umgåts med min fina pojkvän så dator har uteblivits. Vi har ätit thaimat, pussats, sett filmer. Idag såg vi en film som heter Intouchables som ni säkert har hört talas om, en oväntad vänskap är översättningen på svenska. Den var jättefin och samtidigt väldigt rolig faktiskt, tipsar er om det filmen.
När Simon åkte hem så har tiden mestadels bestått av One tree hill tittande, förutom paus för mat och dusch.
Har planerat att se ett avsnitt till, sen ska jag sova i sängen som jag faktiskt redan krypit ner i. Hoppas ni haft en fin helg!

Love/e


Nyårsafton.

Jag anlände till Lisa som vi skulle befinna oss hos på kvällen väldigt mycket tidigare än alla andra.
Det skulle nämligen pyntas och göras bål. Även maten som skulle serveras skulle förberedas.


Efter det var det dags att fixa oss själva och Lisa gjorde en fin sminking på mig som passade min klänning jättebra.

Sedan droppade det in folk och den riktiga värden hälsade såklart folket välkomna.

Dock tröttnade hon väl rätt fort på det och strejkade genom att ligga mitt i vägen istället.

Efter maten så spelades de spel och umgicks och det var väl det vi gjorde inprincip hela kvällen. Vid 12slaget gick vi självklart ut med champangeliknanade dryck i handen och skålade och tittade på fyrverkerier. Tyvärr så knäpptes det ju inte så mycket bilder under kvällen då man faktiskt glömmer bort kameran en aning när man har så mycket att prata om.
 
Jag har även fått en mail nu utav bloglovin och alla mina gamla följare ska nu ha flyttas över till nya bloggen.
 
Love/e

Vårväder.


Både idag har det vart nästintill vår väder här, nästan all snö har smält bort och man slipper faktiskt vara rädd för att ramla när man går på gången. Det är så varmt i luften också så det räcker gott och väl med skinnjacka och en kofta under istället för en stor tjock dunjacka. Detta gör dessvärre att jag längtar som bara den till den riktiga våren kommer men det lär väl inte hända riktigt än, jag bara väntar in att vädret ska vända ännu en gång och att snön kommer falla ifrån himlen igen.
 
Love/e

Julklappar 2012.

Jag fick hjulsidor till min rätt så nyinköpta bil som jag faktiskt inte har visat er ännu, en anledning till det är väl att den mestadels varit täckt med snö, men nuså när det nästan är vårväder ute så kanske ni kann få någon bild. Jag fick även en sätesklädsel, rattmuff gjord i fejkat fårskinn då det är förbannat kallt om ratten precis när man kommit ut till bilen, fick även en wonderbaum att ha hängandes i fönstret.

Jag fick ett jättefint julförkläde, rutiga kokboken och sju sorters kakor vilket är perfekt att ha sedan när jag beger mig hemifrån.


Fick även jättefina sängkläder och en glassmaskin som också är super när jag beger mig, men dessa får användas även innan tycker jag.

Ett underklädesset utav min syster, som jag läste igår på teenager post, när man har matchande underkläder känner man ju sig faktiskt som en Victoria Secrets modell.


Folk vet ju att jag är en fantast för te och detta tet är ju kalas då det även står recept på baksidan för chailatte.


Utav min pojkvän fick jag den sista säsongen som kommit ut på dvd utav Grey's anatomy. Jag ska även vara ärlig nu, att jag har redan kollat på hela.

Även dessa två skal fick jag utav honom, ett som jag faktiskt la ut på den förra bloggen om ni minns? Det är det närmast, men den andra valde han faktiskt helt själv utav vägledning utav mig och det roliga är ju att jag faktiskt spanade in den också.

Jag har även fått en vit tubhalsduk som är jättemysig men den har jag tyvärr missat att ta kort på, ett vitt flipcover till telefonen det också utav min bror och hans flickvän och en paradisask. Det kan sannorligen vara något mer som jag för tillfället glömt, men jag tror att detta räcker va? :)
 
Love/e

Avnjuter lite te.

 
Sitter och avnjuter en kopp te och ska snart hoppa in i duschen för en kvällsdusch. Framöver hade jag tänkt att visa de bilder som blev tagna under nyårskvällen som tyvärr inte är så många, har en tendens att glömma kameran när partyparty väl är igång. Sen hade jag också tänkt att visa er lite klappar som kommit i min ögo sen julafton.
 
Love/e

Julafton 2012

Vi hamnade till slut på den 24e december.


Dagen till ära så hade jag en röd stickad tröja med en vit skjorta under.


Alla samlades vid bordet och det åts god mat.


Efter maten var det dags för Kalle Anka och hans vänner vilket vi självklart såg, någon somnade som det brukar bli. När Kalle Anka närmade sig sitt slut så var det dags för lite kaffe och kakor som en extra laddning för paketöppning för det var nämligen vad vi gjorde när fikandet var slut.
 
Love/e

Min kamerautrustning.

 
Nikon D80 - En kamera som jag köpte via blocket av en tjej i Stockholm sommaren 2011. Kan ångra att jag inte köpte en D90 just för att man även kan filma på den, men annars ångrar jag absolut ingenting. Inte alls värstavärsta kameran men inte heller den supersuper dåliga!
 

Objektiv:

AF-S nikkor 24-70mm - Det "vanliga" objektivet. Detta satt på kamerahuset D80 när jag köpte det, ett bra standard objektiv enligt mig, men det finns självklart bättre.
 
Nikkor 50/1,8D AF-S - Ett bra komma igång objektiv för porträttfotografering. Jag köpte det utav min bror efter många om och men då jag förälskade mig i det när han köpte det. Jag fullkomligt älskar det och det är det som oftast sitter på min kamerahus nuförtiden
 
Annat tillbehör:
 
hama uv 67mm filter - Det är ett filter jag har till 18-70 objektivet som man sätter på för att ta bort uv-strålar och en för att skydda glaset på objektivet mot repor och smuts.
 
Stativ PhotoStar 125 EF Digital - Inte världens bästa kan jag säga, det känns ostabligt och är väldigt lätt, men det funkar för mig som inte är proffsfotograf.
 
Fjärrutlösare - For Nikon, köpte det för en väldigt billig peng på ebay och den funkar utmärkt.
 
Kameraväska Samsonite Trekking - I denna väskan får kamerahuset med objektiv + ett extra objektiv plats.