Glad påsk.

 
Gjorde lite påskfrukost till Simon imorse, eller jag målade ägg. Lite roligare att äta ägg som är målade faktiskt, tycker jag.
Vi kom hem ifrån stan för en stund sedan, vi har handlat lite åt mamma. Mina föräldrarna ska bort på påskmiddag ikväll så då ska jag göra lite god mat till Simon och mig här hemma, jag struntar i påskmaten och kör på kött och potatiskroketter.

Love/e

Frukost vid sovmorgon.

 
Detta är vad jag åt till frukost idag, en kopp kaffe istället för te faktiskt. Sen åkte jag och tränade med Matilda, fokuserade på benen och jag är helt slut i dom nu, men trots det ska jag snart åka in till stan för att hjälpa papa så att han kommer hem när han lämnat in bilen, sen ska jag åka för att jobba kväll, blir första gången jag är på praktiken och får riktig lön.

Love/e

Maskeradfest.

 
Blev så himla sugen på att gå på maskerad. Ska försöka få Alida att vi ska ha maskeradfest som 20-årsfest i sommar då vi har pratat om att ha ihop eftersom vi fyller ganska tätt med varandra. På bilden ovan är det jag och Lisa vid Halloween 2011, jag ska föreställa Hjäter dam, syns det? Men vi får väl se hur det blir med den saken, om hon är på samma spår som jag eller ej.

Love/e



Sängkappa och påslakan.


 
I torsdags hamnade min sängkappa och nya påslakan på ica i stan och i fredags så hämtade jag upp de och monterade på sängen. Är så jäkla nöjd, har velat ha sängkappa så länge nu och det blev lika fint som jag föreställt mig. Klickade hem detta ifrån ellos och jag valde att köpa sängkappan som är gjord till en större säng då de passar till min lilla 90 säng ändå, sen så slipper jag köpa ny kappa när jag flyttar.

I helgen har jag varit hos Simon, vi har sett på både Once upon a time och Lost, sen igår var vi på hemmafest med hans kompisar och kom inte hem förrän vid 3 på natten. Jag sov ut idag kan jag säga haha.

Donut.

 
Igår gjorde jag en hårdonut för att få bort håret ifrån ansiktet medans jag var på praktiken. Det är superenkelt och blir så fint och stilrent.

Love/e

Halv 2 fika.

 
Nu har jag tagit en fika innan jag ska dra mig iväg, till detta drack jag ett glas mjölk såklart.
Jag har också hunnit dammsuga mitt rum och plocka iordning lite så jag är redo för torkning av golv och torkning av hyllor, speglar osv. Sen ska jag bädda i mina nya sängkläder och sätta min nya sängkappa som ska komma idag men som jag inte hinner hämta.

Love/e

12 dagar sedan

 
Idag är det 11 dagar sedan jag skrev något här på bloggen, och jag har egentligen inget att skriva nu ändå.
Idag jobbar jag kväll så jag har lite tid på mig att leva innan jag drar dit. Jag vaknade för ca 10 min sen och ska snart ta och äta lite frukost, vad det blir har jag inte bestämt än. Jag lovar att vi hörs snart igen.

Love/e

En hallontårta.

 
Igår var jag barnvakt åt min systerson Simon, den andra Simon i mitt liv. Eller skulle inte vilja kalla det barnvakt utan mer göra han sällskap så han slipper vara själv utan någon äldre i närheten. Vi såg på andra chansen först och sedan såg vi Hotel Transylvania.
 
Idag har vi firat min mamma som fyllde år den 18 februari och när jag vaknade upp imorse vid halv 10 fick jag en snilleidé om att jag och systersonen skulle överraska henne med en tårta då det egentligen var tänkt att vi skulle äta bullarna och kakorna jag baka. Det måste varit en utav de godaste tårtorna jag har gjort, smälte i munnen.
Efter det gjorde jag även tacosen som skulle serveras på minikalaset. Var längesen jag åt det så det var smarrigt det också. Nu ska jag bara ta det lugnt innan jag måste lägga mig för att gå upp tidigt.

Love/e